DENİZLİ / ÇİVRİL - Gürpınar Atatürk Ortaokulu

HATİCE TUNA - OKUL MÜDÜRÜ

1979 yılında Çivril’de doğdu. İlkokulu İsmail Özcan İlkokulu’nda tamamladı. Ortaokul ve lise öğrenimini Uşak Orhan Dengiz Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 1998 yılında başladığı Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünden 2003 yılında mezun oldu. 2003 yılı Eylül ayında Balıkesir Manyas Kızıksa İlköğretim Okulu’nda Matematik Öğretmeni olarak göreve başladı. 5 yıl aynı okulda görev yaptıktan sonra 2008 yılı Ağustos ayında Balıkesir Tatlıpınar İlköğretim Okulu’na, 2009 yılı Eylül ayında Bayburt Dede Korkut İlköğretim Okulu’na, 2010 yılı Haziran ayında Çivril 75.Yıl İlköğretim Okulu’na, 2014 yılı Ağustos ayında Nevişet Kameroğlu Ortaokulu’na atandı. 2015 yılında görevlendirme olarak başladığı Nevişet Kameroğlu Ortaokulu Müdür Yardımcılığı görevine 2017 yılında asil olarak atandı. 2019 yılı Ekim ayında Gürpınar Atatürk Ortaokulu’na Okul Müdürü olarak atandı ve halen görevine devam etmektedir.